Un total de 10 detinguts per quatre robatoris amb violència aquest dissabte a Barcelona

Els Mossos detenen els presumptes autors en el marc d'un dispositiu de prevenció de robatoris en la zona d’oci del front marítim i el Raval

NacióDigital
18 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:35h
Els Mossos d'Esquadra han detingut deu persones com a presumptes autors de quatre robatoris amb violència aquest dissabte a Barcelona. Cinc dels detinguts van ser arrestats a primera hora del matí en el marc del dispositiu de prevenció de robatoris en la zona d'oci del front marítim, mentre que els altres cinc van ser interceptats per agents dels Mossos que participaven en un dispositiu de prevenció de robatoris a la zona del Raval.

En l'operació al front marítim, la col·laboració amb la Guàrdia Urbana va permetre detenir dos homes de 18 i 19 anys, de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i lesions lleus. Els agents van seguir els dos joves en veure que es fixaven en la cadena d'or d'un home, i després que l'autor li arrenqués la cadena al carrer Aiguader, van aconseguir enxampar-los.
 
Els altres tres detinguts en el marc de l'actuació al front marítim són tres homes, dos de nacionalitat marroquina i un algeriana, un veí de Barcelona i els altres sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. En aquest cas l'incident va ser a l'avinguda Litoral, on un home es va veure rodejat de joves a les set del matí per treure-li també la cadena d'or.

Detencions al Raval

Els cinc detinguts restants que es van produir dissabte van ser al barri del Raval. Un home de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet, va ser arrestat pels Mossos al migdia quan fugia després d'estirar una cadena.

Ja al vespre, a un quart de nou, els Mossos van detenir dos joves de 18 anys, de nacionalitat marroquina amb domicili al Bages i Barcelona, i dos menors d'edat, com a presumptes autors d’un robatori amb violència. Els joves van prendre a un home diverses peces de roba a la rambla del Raval i malgrat van fugir del lloc, els Mossos van acabar interceptant-los. 

Tots els detinguts passaran properament davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.
Arxivat a