El carrer Progrés de Harry Potter guanya el primer premi de la Festa Major de Gràcia

El carrer Mozart queda en segona posició del concurs de guarniments i la travessia de Sant Antoni completa el podi

Els veïns de Progrés, celebrant el premi
Els veïns de Progrés, celebrant el premi | Fundació Festa Major de Gràcia
NacióDigital
17 d'agost del 2019
Actualitzat a les 19:17h
Els veïns del carrer Progrés han guanyat el primer premi del concurs de guarniments de la Festa Major de Gràcia, amb la decoració "Harry Potter i els 80 guarnits", basat en la saga literària de J.K. Rowling.
 
El segon lloc ha estat pel carrer Mozart amb "La biblioteca cinc minuts després de la mitjanit" i el podi l'ha completat la travessia de Sant Antoni, amb el seu guarniment "La ruta de la travessera".

Els veïns de Fraternitat de Baix han quedat en quart lloc i els de Joan Blanques de Baix de Tot han aconseguit el cinquè premi. 

Pel que fa als premis especials concedits pel jurat de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, el carrer Jesús s'ha empotat el de millor portada de programa, seguit de la plaça de la Vila i la plaça Rovira.

El premi al millor sostre i als millors laterals dels guarniments ha estat per Tordera, amb un accèssit per Joan Blanques de Baix de Tot, mentre que el carrer Llibertat ha guanyat el guardó a millor detall artístic i a la reutilització. El guarniment de Verdi del Mig ha estat reconegut amb el premi a la millor il·luminació, la plaça de la Vila amb el de millor element central i la placeta de Sant Miquel-Luis Antúnez amb el guardó que premia la reducció de l'ús de plàstics.
Arxivat a