La Guàrdia Urbana de Barcelona intensificarà les multes a les empreses de patinets compartits

Entre el gener i el juliol, la policia local ha emès més de 1.500 sancions per aparcament indegut de patinets elèctrics a la via pública

Rosa Alarcón, regidora de Mobilitat
Rosa Alarcón, regidora de Mobilitat | Europa Press
NacióDigital
16 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:36h
La regidora de Mobilitat de Barcelona, Rosa Alarcón, ha avisat que la Guàrdia Urbana de Barcelona intensificarà les sancions contra les dues empreses de patinets elèctrics compartits que operen a la ciutat quan l'Ajuntament encara no ha definit l'ordenança reguladora d'aquest tipus d'activitat.

Alarcón ha assegurat que les dues companyies estan "operant de forma incorrecta a l'espai públic i incomplint el pacte fet amb la resta d'empreses". Segons Alarcón, entre 20 i 25 empreses de patinets compartits estan interessades a operar a Barcelona però s'ha pactat amb elles que no ho puguin fer fins que s'aprovi una regulació.

L'Ajuntament calcula que a la primavera ja tindrà definida la quantitat de vehicles i llicències que podrà haver-hi a la ciutat i medita convocar un concurs públic per decidir quins operadors podran prestar el servei.

Entre el gener i el juliol, la Guàrdia Urbana ha interposat més de 1.500 multes per aparcament indegut de patinets elèctrics compartits a la via pública. Totes les multes referents a l'estacionament dels vehicles són responsabilitat de l'empresa.
Arxivat a