El dispositiu de seguretat del Port Olímpic tanca la primera setmana amb una vintena de detencions

El dia que va acumular més detencions va ser el dissabte 3 d'agost, quan els agents van arrestar fins a vuit persones

El reforç al Port Olímpic va començar després que es produís la matinada del 28 de juliol una agressió
El reforç al Port Olímpic va començar després que es produís la matinada del 28 de juliol una agressió | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
07 d'agost del 2019
Actualitzat a les 19:21h
Els Mossos d'Esquadra han detingut 19 persones en el dispositiu de reforç de la seguretat al Port Olímpic de Barcelona des que la nit de dimarts de la setmana passada van posar en marxa aquesta mesura. La policia catalana ha informat a Europa Press que aquesta última nit els agents han detingut quatre persones per presumptament cometre delictes: una per furt, una altra per tràfic de drogues i dues més per robatori violent.

En el transcurs de l'última setmana, el dia que va acumular més detencions va ser el dissabte 3 d'agost, quan els agents van arrestar fins a vuit persones. Els Mossos van iniciar el dispositiu la nit del 30 de juliol i, a més del Port Olímpic, també vigilen altres punts d'oci i turístics de Barcelona amb la participació d'agents antiavalots de la Brigada Mòbil (BRIMO).

El reforç al Port Olímpic va començar després que es produís la matinada del 28 de juliol una agressió a una persona que va acabar morint a l'hospital, el que va suposar el cinquè homicidi a Barcelona al juliol.
Arxivat a