L'Ajuntament de Barcelona acorda amb els manters crear una taula de negociació

Representants del govern municipal s'ha reunit aquest dimecres amb els venedors ambulants, amb els que ha consensuat abordar "l'ocupació i l'emergència social"

Manters a la plaça Catalunya de Barcelona aquest dissabte
Manters a la plaça Catalunya de Barcelona aquest dissabte | ACN
NacióDigital
07 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:47h
L'Ajuntament de Barcelona i els venedors ambulants comencen a negociar. Després de setmanes de polèmica per la presència dels manters als carrers de la ciutat i les solucions que s'hi poden aplicar a les problemàtiques que envolten el fenomen, aquest dimecres el els tinents d'alcaldia Jaume Collboni i Janet Sanz han mantingut una trobada amb representants dels venedors ambulants.

En aquesta reunió, segons fonts del govern municipal, han acordat convocar per a la propera setmana una taula que tracti "de forma integral les polítiques d'ocupació i d'emergència social per abordar la problemàtiques de les persones que exerceixen la venda ambulant no autoritzada a la ciutat".

Pocs detalls més han transcendit de la trobada, però des de l'Ajuntament han volgut reiterar "que la venda ambulant no autoritzada no és possible a la ciutat" i insistir en "el seu compromís de mantenir i reforçar totes aquelles polítiques destinades a buscar solucions laborals i socials per aquestes persones, amb especial atenció a les més vulnerables".
Arxivat a