Triple protesta en un hotel de Blackstone al Raval en plena «guerra» contra el fons d'inversió

Desenes de membres de la PAH, las Kelly i Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible es concentren davant l'Hotel Hesperia Barcelona Ramblas

Protesta contra Blackstone davant de l'Hotel Hesperia Barcelona Ramblas.
Protesta contra Blackstone davant de l'Hotel Hesperia Barcelona Ramblas. | ACN
NacióDigital
30 de juliol del 2019
Actualitzat a les 19:48h
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), l'associació de netejadores d'hotel Kellys i Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible han realitzat una nova protesta davant d'un hotel propietat de Blackstone, en una acció que han descrit com un pas més en la "guerra" contra el fons inversor. Així ho ha dit la portaveu de la PAH, Lucía Delgado.

Desenes de membres de les tres organitzacions s'han concentrat a la porta de l'Hotel Hesperia Barcelona Ramblas per "fer saber als clients que el propietari de l'hotel on dormen fa fora de casa les famílies de Barcelona", ha explicat Delgado. "A més de fer fora les famílies vulnerables de casa seva, Blackstone està comprant hotels per especular", ha afegit.

Càntics com "Si això no s'arregla, guerra, guerra, guerra" o "No s'entén, gent sense casa i cases sense gent" s'han fet sentir a l'entrada de l'edifici, l'únic hotel que Blackstone té a la ciutat.
Arxivat a