«El Mundo» acomiada el seu director a Catalunya

El grup Unidad Editorial justifica aquest i d'altres acomiadaments en diverses delegacions per "causes objectives de caràcter econòmic"

Álex Sàlmon, fins ara director d'«El Mundo» de Catalunya.
Álex Sàlmon, fins ara director d'«El Mundo» de Catalunya. | Twitter - @alexsalmonbcn
NacióDigital
18 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:42h
El Mundo acomiada el seu director a Catalunya. Álex Sàlmon abandonarà el diari després de 30 anys exercint com a periodista a la casa. Segons ha informat el digital El Español a partir de fonts sindicals, l'empresa propietària, Unidad Editorial, ha anunciat una restructuració interna que comportarà gairebé una desena d'acomiadaments.

A part de Sàlmon, hauran de fer les maletes dos membres més de la delegació catalana. També hi haurà acomiadaments a les redaccions del rotatiu al País Valencià, les Illes Balears i el País Basc.

Els acomiadaments, tal com destaca El Español, no estaven previstos -han agafat per sorpresa, fins i tot, als sindicats- i s'han comunicat als afectats aquesta mateix setmana. El grup mediàtic que hi ha rere El Mundo atribueix aquests moviments a "causes objectives de caràcter econòmic".

Aquests acomiadaments quadren amb l'estratègia de la cúpula directiva de concentrar cada vegada més esforços en reforçar la redacció central, a Madrid, des d'on s'ofereix cobertura estatal.
Arxivat a