L'arribada a la Lluna: una visió espacial des del cinema

Repassem les obres mestres que s'han endinsat en l'univers com ho va fer la històrica missió d'Apol·lo 11 que ara compleix 50 anys

50 anys de la humanitat a la Lluna, vista des del cinema
50 anys de la humanitat a la Lluna, vista des del cinema | ND
16 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:51h
"Espero que les meves cames no es trenquin... caminant per la Lluna" cantava Sting, amb la mítica cançó de The Police, Walking on the moon. La fascinació pel satèl·lit que orbita al voltant de la Terra ha estat un camp ple de creativitat en el món de les arts. El cinema no ha estat una excepció i durant més de sis dècades han abordat la temàtica dels viatges espacials i el de l'arribada de l'home a la Lluna.

Des de NacióDigital hem confeccionat un complet llistat de les millors obres cinematogràfiques que expliquen, desgranen i s'aventuren en el viatge de 1969 per aterrar a la Lluna. Films biogràfics, fantàstics i de ciència ficció sobrevolen un dels fets més icònics de la humanitat. També hem afegit diverses pel·lícules més sobre la temàtica espacial que van erigir-se gràcies a la gesta dels astronautes, a més d'algunes anteriors que aventuraven sobre l'arribada a la Lluna.