Albert Rivera, ingressat a l'hospital per gastroenteritis aguda

El president de Ciutadans va fer dimarts al migdia la seva última aparició pública

Albert Rivera, aquest dimarts, en la seva darrera aparició pública
Albert Rivera, aquest dimarts, en la seva darrera aparició pública | Europa Press
NacióDigital
10 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:55h
El president de Ciutadans, Albert Rivera, està ingressat des d'aquest dimecres a l'hospital universitari HM Porta del Sud, a la localitat madrilenya de Móstoles, després de "patir un quadre sincopal secundari a una gastroenteritis aguda probablement per salmonel·la", segons detalla l'informe mèdic.

A causa d'aquest quadre clínic, el líder de Ciutadans ha de romandre ingressat per rebre "hidratació i antibioteràpia intravenosa". El temps d'ingrés variarà en funció de l'evolució clínica, segons el mateix informe mèdic.

L'última aparició pública de Rivera va tenir lloc aquest dimarts al migdia al Congrés, on va oferir una roda de premsa per comentar qüestions d'actualitat, i on va anunciar la denúncia que presentaria el seu partit per la rebuda al seu partit a la manifestació de l'Orgull LGTBI a Madrid.

Rivera també va tornar a negar-se a facilitar la investidura del líder del PSOE, Pedro Sánchez, com a president del Govern i el va instar a negociar amb Unides Podem i els partits nacionalistes.
Arxivat a