El Canet Rock obre les portes d'una nova edició per veure sortir el sol

Doctor Prats, Els Catarres, Zoo i Els Pets, entre la quinzena de grups que pujaran a l'escenari del festival

Canet Rock 2019.
Canet Rock 2019. | Anna Mira
06 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:31h
El Canet Rock ja ha obert les seves portes. A les quatre de la tarda d'aquest dissabte ha arrencat un festival de música que arriba a la seva sisena edició -des de la recuperació en aquest segle- més consolidat que mai. Quatre mesos abans ja s'havien exhaurit les 23.000 entrades per gaudir del festival que veu sortir el sol.

Milers de persones gaudeixen dels primers conjunts musicals que han donat el tret de sortida al festival, que se celebra a El Pla de'n Sala de Canet de Mar, al Maresme. Entre els assistents, bon rotllo, i ganes de passar-ho molt bé en aquesta nova edició.

Un total de quinze grups entre els quals hi ha La Pegatina, Doctor Prats, Macaco, els Catarres, els Pets, la Casa Azul, Buhos, Ítaca Band, Zoo, Elèctrica Dharma, Oques Grasses, Roba Estesa o Suu fan ballar i gaudir d'un festival familiar i ple de bon rotllo entre els assistens.

Enguany, el festival commemora les deu edicions de Canet Rock, si se sumen les quatre històriques edicions dels anys setanta, i ofereix als assistents més de 12 hores de música i espectacle ininterromputs.

En aquesta edició, el festival Canet Rock s'ha adherit al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci del Govern i ha format artistes, cambrers, personal de seguretat i altres empleats per a prevenir i actuar davant situacions de violència sexual.

Una altra de les novetats d'aquest any és que els gots que usarà el festival seran de material vegetal biodegradable. A més a més per combatre la calor i les altes temperatures que s'esperen avui durant tot el dia, l'organització ha habilitat una zona per refrescar-se amb ventiladors que desprenen aigua polvoritzada.
 

Canet Rock 2019. Foto: Anna Mira



Tota la informació la trobaràs aquí.