La divertida història rere el «no» d'Òscar Dalmau a Rosalía

El presentador explica que va rebre una oferta per ser el presentador que apareix al videoclip de "Milionària", la primera cançó en català de l'artista de Sant Esteve Sesrovires

NacióDigital
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:37h
Tothom parla de Rosalía. La seva primera cançó en català, Milionària, que ja suma gairebé quatre milions de reproduccions a Youtube, ha estat un dels temes més comentats aquesta setmana a les xarxes. Darrere d'aquest nou tema de l'artista de Sant Esteve de Sesrovires hi ha una història que, per estrany que pugui semblar, té com a protagonista Òscar Dalmau.

El presentador del programa d'humor La Competència de RAC1 va rebre una oferta per ser el presentador que apareix en el videoclip. Ara bé, Dalmau va declinar-la. Els detalls de l'oferta no eren del tot clars, no s'esmentava Rosalía, i es limitava a dir que era "per una estrella internacional". I quin és el motiu de Dalmau per dir que no? El rodatge l'hipotecava tot el dia i va argumentar que "havia d'anar a la feina". "Molta vista per part meva...", ironitza l'humorista.

Recupera aquí el moment -molt divertit- en què Dalmau detalla com va anar.
Arxivat a