Una violació i una agressió sexual en menys de 24 hores a Barcelona

La Guàrdia Urbana va detenir dijous dos homes acusats de violar una jove al Somorrostro , mentre que no hi ha ningú arrestat per la denúncia d'una menor al Pot Olímpic

La platja del Somorrostro
La platja del Somorrostro | ACN
NacióDigital
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:15h
Barcelona ha registrat en menys de 24 hores un cas de violació i un altre d'agressió sexual. Tots dos delictes es van produir aquest dijous. Aquell dia la Guàrdia Urbana va detenir dos homes de 22 anys, acusats de violar una noia de la mateixa edat a la platja del Somorrostro. 

Els dos arrestats van conèixer la víctima en una discoteca del Front Marítim, on ja l'haurien intentat forçar als lavabos abans de consumar la violació a la platja. Els amics de la víctima van avisar la policia i els agents van localitzar els sospitosos al local d'oci, on els van detenir.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació, igual que en el cas de la denúncia d'agressió sexual que una noia va denunciar a la zona del Port Olímpic. A diferència del cas del Somorrostro, encara no s'han produït detencions en el marc de la investigació.
Arxivat a