Colau planteja limitar els creuers per l'emergència climàtica

L'Ajuntament traslladarà la proposta a la taula convocada el 10 de juliol per prendre mesures contra l'escalfament global, conjuntament amb altres administracions

Colau, durant la visita al Rainbow Warrior
Colau, durant la visita al Rainbow Warrior | Europa Press
NacióDigital
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:38h
L'Ajuntament de Barcelona es planteja per primera vegada limitar la quantitat de creuers que arriben a la ciutat. Així ho ha assegurat l'alcaldessa, Ada Colau, durant una visita al vaixell Rainbow Warrior de Greenpeace. "Hem de posar límits, no tenim capacitat infinita", ha argumentat Colau. 

Els creuers són un dels factors que disparen la contaminació a Barcelona i l'alcaldessa ha fet aquestes declaracions abans que el 10 de juliol el consistori convoqui la taula per declarar l'emergència climàtica a Barcelona, amb la participació d'altres administracions i entitats. 

Precisament, la intenció del govern municipal és abordar la proposta a la taula. L'Ajuntament insisteix que la voluntat de l'espai de trobada és aprovar mesures concretes i que els acords no es limitin al terreny del simbolisme. 

A més de limitar els creuers, l'alcaldessa també ha posat sobre la taula la possibilitat de frenar el creixement del Port i l'Aeroport del Prat. 

 
Arxivat a