El govern de Colau demana respecte per la protesta d'Arran a la Pedrera

La tinent d'alcaldia Janet Sanz ha emmarcat l'acció de l'organització juvenil en la llibertat d'expressió i ha insistit en la necessitat de tenir un turisme "equilibrat" a Barcelona

La pancarta que ha penjat Arran a la Pedrera
La pancarta que ha penjat Arran a la Pedrera | Arran
NacióDigital
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:47h
La tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona Janet Sanz ha emmarcat l'acció que Arran va fer aquest dimarts a la Pedrera contra el turisme en el dret a la llibertat d'expressió. Membres de l'organització juvenil de l'esquerra independentista van despenjar una pancarta des del terrat de l'edifici on es podia llegir, en anglès, el lema "El turisme mata la ciutat".

Aquest dimecres, Sanz  ha remarcat que la necessitat de fer "equilibrat" el turisme a Barcelona és una demanda generalitzada entre la ciutadania. "És important que no mirem a una altra banda", ha dit. En aquest sentit, ha reivindicat la tasca del govern municipal per fer "compatible" l'activitat turística amb la vida dels veïns.

Les declaracions de Sanz han generat reaccions al PP. El portaveu popular al consistori, Óscar Ramírez, ha reclamat a Colau que el seu govern "deixi de justificar" les accions d'Arran, que ha qualificat d'"atacs" contra el turisme. A més, Ramírez ha demanat que s'identifiqui els autors de la protesta. Colau ha de frenar el separatisme antisistema i no donar-li ales", ha afirmat.
 
Arxivat a