VÍDEO L'Ajuntament de Barcelona investiga l'agressió homòfoba que s'ha fet viral

El consistori i l'Observatori Contra l'Homofòbia s'han posat a disposició de la víctima

Un fragment del vídeo de l'agressió
Un fragment del vídeo de l'agressió | ND
NacióDigital
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:00h
L'Ajuntament de Barcelona ha iniciat una investigació amb l'objectiu d'obtenir el màxim d'informació possible sobre l'agressió homòfoba d'aquest dijous a la nit en un restaurant de la cadena McDonald's de la capital catalana. 

En un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials es veu com un ni n'increpa a un altre per la manera com va vestit. "Et faré heterosexual a hòsties", li diu. La víctima en tot moment planta cara i defensa el seu dret a vestir com vulgui i recorda a l'agressor que precisament el 28 de juny és el Dia de l'orgul LGTBI.  Tot plegat davant l'actitud passiva del vigilant de seguretat de l'establiment i mentre amics del jove enregistren les imatges. Finalment, a les imatges es pot veure com l'agressor marxa del restaurant.

Fonts municipals expliquen que estan en contacte amb l'entorn de la víctima a través de l'Observatori Contra l'Homofòbia i que s'han posat a la seva disposició. Un cop reculli tota la informació sobre el cas, l'Ajuntament valorarà si inicia accions legals.

L'alcaldessa, Ada Colau, també ha volgut mostrar el seu supot a la víctima i ha cridat a participar a la manifestació de l'Orgull LGTBI que recorrerà aquest dissabte els carrers de Barcelona. 
Arxivat a