Òscar Fernández substitueix temporalment Mònica Terribas a «El matí de Catalunya Ràdio»

El presentador del "Catalunya Migdia" pilotarà el programa insígnia de l'emissora pública des d'aquest proper dilluns i mentre la periodista no s'hi pugui reincorporar

Òscar Fernández, al capdavant del Catalunya Migdia
Òscar Fernández, al capdavant del Catalunya Migdia | Catalunya Ràdio
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:06h
Òscar Fernández serà l'encarregat de substituir Mònica Terribas al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio. El presentador del Catalunya Migdia assumirà de forma immediata -des d'aquest proper dilluns, 1 de juliol- el timó del programa insígnia de l'emissora pública mentre la periodista, que s'ha vist obligada a apartar-se de l'antena per "problemes familiars", no s'hi pugui reincorporar.

Catalunya Ràdio va anunciar aquest dijous la baixa de Terribas i va demanar respecte per la seva intimitat i la de la seva família. Mentre Fernández s'encarregui de pilotar la franja matinal, el periodista Carlos Baraibar, sotseditor del Catalunya Migdia, farà tàndem amb Empar Moliner al capdavant del programa informatiu de 14h a 16h.

No serà la primera vegada que Òscar Fernández saludi els oients de l'emissora a primera hora, ja va ser conductor de la versió d'estiu d'El Matí de Catalunya Ràdio. El relleu de Terribas suma una dilatada trajectòria en antena, primer en programes esportius i després com a presentador de formats d'informació general.
Arxivat a