Mor l'alt càrrec de Corea del Sud que va patir un robatori a Barcelona

Els fets van tenir lloc dilluns al vespre a prop del centre comercial de Diagonal Mar

La dona està ingressada a l'Hospital del Mar
La dona està ingressada a l'Hospital del Mar | Martí Juanola
NacióDigital
27 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:56h
L'alt càrrec de Corea del Sud que es trobava en estat crític ha mort aquest dijous, segons ha pogut confirmar NacióDigital. Es trobava a l'hospital després de patir dilluns una estrebada d'un lladre que anava en moto a Barcelona. Els fets van tenir lloc dilluns a les 22.40, a prop del centre comercial de Diagonal Mar, al districte de Sant Martí.

La dona era Hyewol Kim, vicepresidenta de la Comissió Presidencial per a la ciutat de la Cultura de l'Àsia del govern de Corea del Sud, segons va explicar a principis de setmana el Govern a través d'un comunicat. Quan es va produir el robatori, la víctima va caure a terra inconscient i a hores d'ara els Mossos encara no han trobat el lladre.

El Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència ja es va posar dimarts a disposició del consolat de Corea del Sud a Barcelona. El conseller Alfred Bosch va manifestar la voluntat de traslladar als responsables de Corea del Sud que "aquest tipus de violència no és habitual a Barcelona" i que es treballa perquè els visitants pugin sentir-se "segurs".
Arxivat a