En estat crític una alt càrrec de Corea del Sud per una estrebada en un robatori a Barcelona

Els fets van tenir lloc dilluns al vespre a prop del centre comercial de Diagonal Mar

La dona està ingressada a l'Hospital del Mar
La dona està ingressada a l'Hospital del Mar | Martí Juanola
NacióDigital
26 de juny del 2019
Actualitzat a la 13:27h
Una alt càrrec de Corea del Sud està en estat crític després de patir una estrebada d'un lladre que anava en moto a Barcelona. Els fets van tenir lloc dilluns al vespre, a prop del centre comercial de Diagonal Mar.

Els Mossos d'Esquadra confirmen una estrebada en aquesta zona i la Divisió d'Investigació Criminal en busca l'autor. La víctima va caure a terra inconscient i actualment està hospitalitzada a l'Hospital del Mar en estat crític.

El Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència ja es va posar ahir a disposició del consolat de Corea del Sud a Barcelona arran de l'incident. La dona afectada és Hyewol Kim, vicepresidenta de la Comissió Presidencial per a la ciutat de la Cultura de l'Àsia del govern de Corea del Sud, segons ha explicat el Govern a través d'un comunicat.

El conseller Alfred Bosch ha manifestat la voluntat de traslladar als responsables de Corea del Sud que "aquest tipus de violència no és habitual" a Barcelona i que es treballa perquè els visitants de la ciutat "puguin sentir-se segures". Bosch ha lamentat "profundament" el cas, pel qual s'ha demanat discreció.
Arxivat a