Sánchez Llibre presenta el nou Foment a Madrid

El president de la patronal catalana aplega més de 300 persones al Nova Economia Fòrum

Sánchez Llibre intervenint en les darreres Jornades del Cercle d'Economia a Sitges.
Sánchez Llibre intervenint en les darreres Jornades del Cercle d'Economia a Sitges. | Cercle d'Economia
26 de juny del 2019
Aquest dimecres, Josep Sánchez Llibre, president de Foment del treball, presentarà a Madrid la "nova" patronal catalana en un acte al Nova Economia Fòrum. Serà la posada de llarg de la nova etapa de Foment i ha generat expectació. De moment, hi ha més de 350 acreditacions i s'espera l'assistència de quatre ministres de l'executiu de Pedro Sánchez. El president de la CEOE, Antonio Garamendi, presentarà Sánchez Llibre.

L'acte serà una presentació de la proposta de mesures de política fiscal que ha elaborat Foment. Però anirà més enllà. Segons fonts de la patronal catalana, Sánchez Llibre defensarà a Madrid la política favorable al diàleg institucional que preconitza des de Foment i que ha permès recuperar la bona relació amb la Generalitat. També defensarà un increment dels salaris, una posició que ha generat reticències en els sectors més conservadors de la patronal espanyola.     

Sánchez Llibre farà la seva conferència només un dia abans de ser rebut pel rei Felip VI al Palauet Albéniz, amb motiu de l'estada del monarca a Barcelona per presidir l'acte de lliurament de premis del Saló Internacional de la Logística a la seu del MNAC. El president de Foment està molt actiu des que va prendre possessió del seu càrrec, el novembre passat.