Xavi: «Tornar al Barça és un objectiu, però no una obsessió»

L'exfutbolista record que també depèn del club el seu retorn com a entrenador i admet que li va ser difícil prendre la decisió de deixar el futbol

Xavi Hernàndez, a ''El cotxe''
Xavi Hernàndez, a ''El cotxe'' | TV3
NacióDigital
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:26h
"Tornar al Barça és un objectiu sense ser una obsessió". Xavi Hernández ha explicat com veu el seu futur com a entrenador en una entrevista al programa El cotxe de TV3. "La meva il·lusió és tornar al Barça, sóc molt culer i m'agradaria ser important al Barça", ha explicat, tot i admetre que també depèn que el club el vegi preparat per al càrrec. L'exblaugrana ha explicat que li ha costat prendre la decisió de deixar el futbol perquè físicament se sentia amb forces i no tenia lesions greus. 
  Xavi també ha repassat la seva trajectòria i ha recordat un dels seus pitjors moments. Va ser l'etapa que l'entorn culer no el reconeixia: "Deien que era el càncer del Barça, que amb mi no es podia anar enlloc, que no era guanyador". El migcampista ha dit que va aconseguir canviar la situació: "Me'n sento orgullós". D'altra banda, l'exfutbolista també ha recordat l'"etapa gloriosa", amb Guardiola com a entrenador, quan el Barça es va convertir en el millor equip del món amb un estil reconeixible arreu.
 
Arxivat a