Presó provisional per a 13 detinguts en l'operació contra la banda de llauners que venia droga al Raval

El magistrat deixa en llibertat amb mesures cautelars a 24 persones

Agents policials, en l'operació contra el narcotràfic al Raval
Agents policials, en l'operació contra el narcotràfic al Raval | Europa Press
NacióDigital
23 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:50h
El jutjat d'Instrucció 16 de Barcelona va rebre aquest dissabte 37 dels detinguts en l'operació al barri del Raval de Barcelona contra la banda que venia droga a través de llauners. Amb aquests, els detinguts s'eleven fins als 95. El jutjat, que ha acabat les compareixences a les tres de la matinada, ha enviat a presó provisional, comunicada i sense fiança 13 dels detinguts que han estat posats a disposició judicial.

Per als altres 24, el magistrat ha acordat deixar-los en llibertat amb mesures cautelars. La causa està oberta pels delictes contra la salut pública i grup criminal. En total, es van detenir una cinquantena de persones i més d'un centenar van ser identificades.

El dispositiu va comptar amb l'actuació de més de 1.000 agents dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana i de la Policia Nacional i va servir per comissar més de 2 quilos de cocaïna, més de 3 d'heroïna i 2.180 pastilles de drogues sintètiques, així com armes blanques. En total s'han fet 35 escorcolls a pisos, magatzems i locals.
Arxivat a