Iniesta revela què farà quan es retiri com a futbolista

El futbolista manxec, actualment al Japó, confessa, en una entrevista al "Diari Ara" que "ja no podia més" amb l'exigència d'un club com el Barça

NacióDigital
23 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:06h
Iniesta i Xavi aixecant un títol.
Iniesta i Xavi aixecant un títol. | FCBarcelona
Andrés Iniesta té clara una cosa: quan les cames ja no puguin seguir el ritme i l'exigència del futbol professional i es retiri, continuarà vinculat a aquest esport, no vol abandonar la gespa. En concret, el manxec, que actualment juga al Japó, creu que acabarà com a entrenador. Ho explica en una entrevista al Diari Ara: "intentaré formar-me per fer d’entrenador. O del que més a prop em faci estar de la gespa".

Si el futur que contempla Iniesta es compleix, haurà seguit els passos de qui va ser el seu millor company al mig del camp del millor Barça de la història. Xavi i Iniesta com a entrenadors? El futbol de qualitat estaria en les millors mans. En la resta de conversa amb el mateix diari, el futbolista confessa que va deixar el club blaugrana perquè "ja no podia més amb l'exigència". 

El seu equip, el Vissel Kobe, està recuperant posicions i juga cada vegada millor. De fet, Iniesta detalla que el futbol japonès l'ha sorprès "positivament".
Arxivat a