Pimec s'enfronta a l'ANC: el cercador d'empreses independentistes és «engegar-se un tret al peu»

El president de la petita i mitjana empresa, Josep González, s'afegeix a Foment del Treball en la crítica a la iniciativa de "consum estratègic" de l'entitat sobiranista

El president de la Pimec, Josep González,.
El president de la Pimec, Josep González,. | Pimec
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:23h
El president de la patronal de petites i mitjanes empreses Pimec, Josep González, ha sortit al pas de la iniciativa de l'ANC per crear un cercador de "consum estratègic" d'empreses compromeses amb la independència i ha expressat que "en un context d'economies interrelaciones, aquest tipus de propostes irresponsables són com engegar-se un tret al peu". 

En relació a la proposta impulsada per l'ANC, la Pimec manifesta que està en contra de qualsevol mesura de boicot que pugui perjudicar i confrontar les empreses i els consumidors catalans. L’entitat vol deixar clar que no es pot posar en perill el negoci de les empreses per qüestions estrictament polítiques i rebutja qualsevol maniobra que pugui tenir conseqüències greus sobre l’economia.

L'entitat que presideix Josep González reivindica que no és la primera vegada que s’oposa a una mesura de boicot i recorda que aquest tipus d’accions sempre han estat rebutjades per la patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, tenint en compte que les empreses formen part de l’economia i no de la política.

Aquest mateix dijous, també la patronal Foment del Treball s'ha manifestat del tot contrària a la iniciativa de l'ANC, que ha considerat "irracional i anacrònica".