VÍDEO Valls nega la salutació a Torra i l'assenyala en la recepció a Palau

El candidat de Ciutadans s'ha mostrat molest amb el president de la Generalitat en l'acte on els regidors acudeixen a l'edifici del Govern

NacióDigital
15 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:12h
El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha negat la salutació al president de la Generalitat, Quim Torra, en l'acte celebrat a Palau després de la investidura d'Ada Colau com a nova alcaldessa de Barcelona.
  Com es pot veure en el vídeo facilitat per Betevé, Valls assenyala amb el dit al president Torra i li fa un comentari. El president, amb l'alcaldessa Colau a la seva esquena, segueix saludant als altres candidats i regidors que han acudit a l'edifici del Govern.

El discurs de Torra

Just després de ser investida alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ha creuat la plaça de Sant Jaume entre crits de simpatitzants i detractors per anar al Palau de la Generalitat. Allà l'ha rebut el president del Govern, Quim Torra, que l'ha instat a respectar el dret a l'autodeterminació i a treballat per l'enfortiment dels "drets i les llibertats".

Citant Pere Quart, Torra a demanat a Colau que "somniï i refaci la història" i l'ha instat a construir "el país republicà que volem". En una breu intervenció prèvia, Colau ha presentat els seus respectes a Torra malgrat les "discrepàncies" que els separen. La resta de regidors del consistori, a excepció dels del PP, també s'han desplaçat a la Generalitat, on Manuel Valls ha negat la salutació al president Torra.
Arxivat a