Alimentació

La millor pastisseria de Catalunya

La Pastisseria Barcelona, amb dos locals a la capital catalana, s'ha endut el màxim reconeixement del gremi de pastissers

per NacióDigital , 3 de juny de 2019 a les 14:30 |
Pastissos i brownies de La Pastisseria Barcelona. | Instagram - lapastisseriabarcelona
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Pastisseria, de Barcelona, ha estat reconeguda com la millor pastisseria de Catalunya. Així ho han decidit des del jutjat del Gremi de Pastissers de Barcelona que, en la gala anual, han atorgat el màxim reconeixement a la cuina dirigida per Josep Maria Rodríguez, qui també s'ha endut el premi al pastisser més innovador.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gràcies a la @epgb_barcelona per #lagrangaladelapastisseria ha estat una nit molt especial. ————————————————————————És un gran honor rebre aquest dos premis Premi a la innovació 🥇i Premi a la millor Pastisseria 🥇 ————————————————- Seguirem treballant dia a dia amb la mateixa il•lusió de sempre. Moltes gràcies a la familia i a tot el nostre equip de botiga i obrador de @lapastisseriabarcelona ————————————————— Felicitats a tots els premiats @xocolatesfargas #sergisolsona @ramonmorato @oriolbalaguerchocolates @marquesagnes @pasteleriahofmann

Una publicación compartida de Josep Maria Rodriguez Guerola (@lapastisseriabarcelona) el


La Pastisseria va obrir fa tot just set anys i actualment compta amb dos locals a la capital catalana, un al carrer Aragó i l'altre a la Via Augusta. Entre els productes que conformen la seva carta hi ha un mousse de xocolata que representa la rosa de Sant Jordi, una flor de litxi, una mousse de pinya colada, o una pastís de xocolata blanca caramelitzada amb compota de poma.

 

Mostra el teu compromís amb NacióDigital.
Fes-te subscriptor per només 59,90€ a l'any, perquè és el moment de fer pinya.

Fes-te subscriptor

 

Participació