Glovo assegura que no tenia registrat el repartidor mort

La companyia argumenta que encara que el noi portés la motxilla de l'empresa no n'era col·laborador i que podria haver treballat amb el compte d'un tercer

Un dels repartidors d'aquesta empresa de repartiment
Un dels repartidors d'aquesta empresa de repartiment | Glovo
NacióDigital
27 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:16h
Glovo, la plataforma digital de repartiment, ha afirmat que el treballador mort el dissabte a la nit a Barcelona, a causa d'un atropellament, no era col·laborador de la companyia. Segons explica la companyia en un comunicat emès aquest dilluns, el repartidor mort no està registrat a l'empresa i per tant, el fet que portés una motxilla de Glovo "fa suposar" que podria estar emprant el compte d'un tercer. 

Malgrat això, l'empresa ha anunciat que assumirà "totes les despeses equivalents que hagués cobert el segur privat amb el qual compten els repartidors de la plataforma".

La companyia també insisteix que la seguretat dels seus repartidors sempre ha "estat una prioritat", fet que contrasta amb els pronunciaments que han fet CCOO i UGT denunciant la precarietat del sector i instant a Treball a realitzar una inspecció laboral per esclarir els fets. 
Arxivat a