Larrosa s'espolsa responsabilitats i atribueix la seva derrota «a la situació política de Catalunya»

El candidat del PSC a Lleida ha quedat segon rere Miquel Pueyo, i passarà a l'oposició

Fèlix Larrosa, candidat del PSC
Fèlix Larrosa, candidat del PSC | ACN
27 de maig del 2019
Actualitzat a les 2:42h
L'alcalde de Lleida i candidat del PSC, Fèlix Larrosa, ha fet poca autocrítica aquest diumenge a la nit sobre la seva derrota electoral. El líder socialista ha atribuït "a la situació política que viu Catalunya" la seva davallada electoral; "Tothom sap en quina clau s'ha votat en aquestes eleccions", en referència a les decisions que es prenen a "molts quilòmetres d'aquí".

El PSC ha aconseguit 954 vots més que als comicis del 2015, però l'augment de la participació li ha fet baixar un punt de percentatge. Larrosa haurà estat només deu mesos com alcalde de Lleida, i a partir del mes de juny passarà a la bancada de l'oposició juntament amb altres sis regidors socialistes. 

Larrosa s'ha mostrat convençut de la bona feina que han fet, tot i tenir "tots els partits en contra" i també ha fet menció de les xarxes socials, on diu s'ha arribat a "l'ofensa personal" i que "han vilipendiat el nom de la meva persona i de la meva família". El candidat ha llençat la reflexió i ha dit que no és una excusa i s'ha preguntat si cal arribar tan lluny. Ell mateix ha respost que no.