FOTOS I VÍDEOS Desenes de treballadors de Glovo es concentren davant la seu i cremen les seves motxilles

Crits de "esclavitud del segle XXI" i mostres de suport entre companys per la mort d'un repartidor de l'empresa aquesta matinada

Cremen motxilles de Glovo a la seu de l'empresa
Cremen motxilles de Glovo a la seu de l'empresa | ACN
NacióDigital
26 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:39h
Concentració de treballadors de Glovo a les portes de la seu de l'empresa després de la mort d'un repartidor aquesta matinada a Barcelona. Desenes de ciclistes, repartidors i treballadors han anat deixant les seves bicicletes i motxilles, cremant-ne algunes.
 
Davant l'edifici del carrer Pallars, a prop de la parada de metro de Bogatell, les persones concentrades reclamaven explicacions i cridaven "esclavitud del segle XXI". Els Mossos han acabat actuant a la manifestació i diverses informacions apunten a que s'ha retingut una persona que intentava entrar a l'edifici per protestar.Un treballador de Glovo de 22 anys, atropellat a Barcelona

Un repartidor de 22 anys va morir dissabte a la nit en ser atropellat per un camió d'escombraries, segons han confirmat fonts municipals, que han explicat que els fets van tenir lloc a la Gran Via, en la confluència amb el carrer Balmes.

La víctima anava en bicicleta i seria un repartidor de Glovo, segons un compte de Twitter de treballadors de l'empresa distribuïdora. L'accident va tenir lloc entre les 23 i les 23.30 hores. Es van activar patrulles de la Guàrdia Urbana i dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Des del compte '#GlovoNosMata', aquest grup de treballadors ha subratllat que portaven molt de temps avisant que un accident d'aquest tipus acabaria per passar. "La precarietat ens mata, Glovo ens mata. No permetre ni una mort més. Prou!", han afegit.
Arxivat a