NacióDigital, punt de referència per la nit electoral del 26-M

El diari permetrà seguir l'escrutini i l'assignació de regidors en temps real, interpretar-lo amb mapes, un minut a minut i l'anàlisi d'una quarantena de periodistes i analistes de tot el territori

Les eleccions municipals, a NacióDigital
Les eleccions municipals, a NacióDigital | Adrià Costa
NacióDigital
25 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:24h
NacióDigital desplega aquest diumenge tots els seus efectius per assegurar la millor cobertura de les eleccions municipals i europees, a Barcelona però també a tot el territori. Les redaccions centrals de NacióDigital a Barcelona i a Vic però també les seves 18 edicions territorials oferiran els resultats al minut. En temps real es podrà seguir l'adjudicació de regidors i eurodiputats i veure en els mapes que han preparat els departaments de tecnologia i el de dades del diari qui guanya als municipis, als districtes de Barcelona i a les comarques i els suport a cada opció política.

Més d'una trentena de periodistes us informaran del que passi a les seus dels partits a Barcelona, on es viuran les derrotes i les victòries, però també als punts d'atenció al territori, on hi ha en joc ciutats com Badalona, Manresa o Lleida. Un complet minut a minut us informarà de l'evolució de la jornada, que també podreu seguir als nostres canals de Facebook, Twitter, Telegram, i Instagram.

Intentarem també resoldre els principals perquès de la nit i oferir-vos la millor anàlisi i opinió. El mateix diumenge a la nit escriuran Germà Capdevila, Roger Palà, Montserrat Tura, Jordi Cabré, Montserrat Nebrera, Josep Huguet, Oriol de Balanzó i Iolanda Fresnillo.

Al llarg de la campanya, NacióDigitalus ha ofert tota la informació al minut, mapes per atansar-nos a la realitat i la problemàtica de totes les comarques, entrevistes amb tots els candidats de Barcelona, les deu coses que heu de saber de tots ells, videoentrevistes amb una selecció d'alcaldables de les principals capitals del país i entrevistes en profunditat a tots els aspirants de Sabadell, Terrassa, Manresa, Vic, Tarragona o Lleida entre d'altres ciutats del país. També hem preparat un interactiu per consultar totes les llistes electorals i els seus integrants. 

En aquesta guia podeu estar al cas de tot el que cal per seguir les eleccions a Parlament Europeu.

-Resultat de les eleccions municipals.
-Resultats de les eleccions europees.
Arxivat a