Graupera es reivindica com «el vot de futur» per irrompre a Barcelona

El líder de Barcelona és Capital assegura que són "un moviment que no para de créixer" i confia entrar al consistori "per defensar la capitalitat del català i de Catalunya"

Jordi Graupera, a l'acte final de campanya de Barcelona és  Capital a la sala Bikini
Jordi Graupera, a l'acte final de campanya de Barcelona és Capital a la sala Bikini | ACN
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:51h
La candidatura Barcelona és Capital encapçalada per Jordi Graupera ha tancat la campanya de les eleccions municipals del 26-M a la Sala Bikini, al districte de les Corts. El cap de llista de la formació, apadrinada per l'ANC, ha assegurat que "són un moviment que no para de créixer" i s'ha mostrat convençut que diumenge aconseguiran representació a l'Ajuntament de Barcelona, el gran objectiu de la candidatura en aquests comicis. 

"Diumenge demostrarem que una altra manera de fer política és possible i que es pot irrompre en el sistema polític amb feina, audàcia i sense el suport dels mitjans ni els poders fàctics", ha proclamat Graupera. L'alcaldable ha assegurat que "el 26-M es pot triar entre un vot estèril, un vot estètic, un vot decadent o un vot de futur, que som nosaltres". En aquest sentit, ha afirmat que "tots els partits que s'han vist als blocs electorals estan d'acord que Catalunya ha de renunciar a la independència com a mínim per una generació, menys nosaltres".

El cap de llista de Barcelona és Capital ha defensat que són "un moviment independentista ancorat en la decisió popular i no en els interessos per tocar poder" i ha afegit que el seu programa ha estat el més "participatiu". Graupera, a més, ha lamentat la "precarietat", "degradació" i "l'augment del preu del lloguer" a Barcelona i ha apostat per impulsat "la creativitat" i donar veu a la ciutadania. També ha reclamat que Barcelona sigui "una gran capital mundial i no una província al servei d'altres interessos".

Graupera, que ha estat acompanyat per unes 500 persones, ha promès que es tornarà a presentar als pròxims comicis municipals: "En 4 anys guanyarem les eleccions a Barcelona", ha assegurat. Al míting també hi han participat els membres de la candidatura Maria Vila, Diana Coromines, Adrià Alsina i Anna Arqué. A més, Clara Ponsatí, que tanca la llista de Barcelona és Capital, ha enviat un missatge de suport gravat en vídeo.

"Som els únics que defensem la capitalitat del català i de Catalunya"

Graupera ha afirmat que vol "una Barcelona alliberada" i ha promès que dedicarà els pròxims quatre anys a "construir una ciutat lliure de contaminació i de la submissió espanyola". A més, ha reivindicat Barcelona és Capital com el vot útil de l'independentisme davant les apostes de Maragall i Forn: "ERC ens vol endossar l'home que va propugnar l'Estatut i després va ser còmplice de la seva retallada i els convergents presenten un alcaldable empresonat que no podrà governar ni donar força a Barcelona" ha afirmat.
 
Arxivat a