Jaume Alonso-Cuevillas: «Ni a Turquia s'han atrevit a suspendre un diputat electe»

L'advocat i diputat participa en l'acte final de campanya de Junts per Sabadell, amb Lourdes Ciuró

L'advocat i diputat amb la candidata Lourdes Ciuró
L'advocat i diputat amb la candidata Lourdes Ciuró | Albert Hernàndez
24 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:55h

Si Junts per Sabadell va celebrar el seu acte central el passat dimecres a la plaça de les Dones del Tèxtil i va comptar amb la participació, entre d'altres, de Carles Puigdemont, aquest divendres, en el tancament de campanya, la candidata Lourdes Ciuró ha tingut al seu costat el seu advocat i diputat de Junts per Catalunya, Jaume Alonso-Cuevillas. El lletrat ha criticat la suspensió dels diputats electes Oriol Junqueras, Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez: "Ni a Turquia s'han atrevit a suspendre un diputat electe". 

Cuevillas ha carregat contra la mesura sense que "hi hagi una sentència. És fer dir a les lleis el que no diuen". Per això, ha ironitzat, "no cal saber dret sinó llegir".  

Ciuró ha enaltit l'equip i el to que ha marcat des de la seva configuració i en aquesta campanya, "qui té projecte no necessita desqualificar ningú". A més, ha reiterat que han "pencat" molt i ha insistit en què el seu projecte de la Gran Via "és el que està millor preparat".

La candidata ha posat molt bona nota aquests 15 dies per traslladar els projectes a la ciutadania, però sobretot "als debats. Tant de bo n'hi haguessin més", perquè "hem pogut explicar". I ha afirmat, "han estat els millors 15 dies de la meva carrera política" per acabar amb "demà cal reflexionar molt bé".

Totes les llistes de les eleccions municipals a Sabadell i el Vallès Occidental: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
 
Consulta totes les llistes del 26-M aquí