Collboni veu una «escenificació grisa» en el cara a cara entre Colau i Maragall

El candidat del PSC a Barcelona es compromet a exercir de regidor encara que no entri al govern

Collboni ha atès els mitjans a la Barceloneta
Collboni ha atès els mitjans a la Barceloneta | ND
24 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:27h
El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, continua reivindicant-se com a alternativa a Ada Colau i Ernest Maragall per a les eleccions d’aquest diumenge. En una atenció als mitjans al camp de futbol de la Barceloneta, Collboni ha qualificat d’”escenificació grisa” el cara a cara que aquest divendres al matí han protagonitzat els candidats de Barcelona en Comú i ERC. “Ha estat un intercanvi d’impressions entre dos candidats que ja tenen decidit pactar”, ha assegurat.

Collboni ha qualificat el debat a dos de “teatre” i ha demanat de nou als electors que li donin suport per poder “passar pàgina” i evitar que l’Ajuntament de Barcelona quedi “supeditat” al procés.

Concretament, el candidat apel·la als votants progressistes “decebuts” amb el llegat de Colau. També als moderats i catalanistes, representats a la candidatura a través d’Units per Avançar, formació hereva de la desapareguda Unió Democràtica i de la qual forma part el número tres de Collboni, l’exdirector dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle.

Des de la Barceloneta, Collboni ha valorat que els veïns de Ciutat Vella están “cansats del mal govern de Colau” i ha reivindicat la “dignificació” dels barris d’aquesta zona de la ciutat que, segons assegura, van impulsar els socialistes des de l’Ajuntament.

Davant la possibilitat que Collboni finalment no formi part del futur govern de la ciutat, el candidat s’ha compromès a “treballar per Barcelona” des del lloc on el “col·loquin els ciutadans” i, per tant, garanteix que será regidor encara que sigui a l’oposició. “Jo no estyic de pas ni ha vingut a provar fortuna”, ha conclòs.
Arxivat a