VÍDEO La CUP exigeix a Torra que rectifiqui: «Barcelona no ha abdicat mai a la seva història»

Eulàlia Reguant demana a Elsa Artadi que forci un canvi en les paraules del president de la Generalitat, que havia afirmat que Barcelona ha abdicat de ser la capital de Catalunya i que Girona ha hagut d'exercir aquest paper

23 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:35h

La CUP considera un "menyspreu per a la ciutat de Barcelona" les paraules del president Quim Torra que en un acte de campanya de JxCat va dir que la ciutat ha abdicat de ser la capital de Catalunya i que Girona ha hagut d'exercir aquest paper. En un vídeo de la formació anticapitalista, la regidora de l'esquerra independentista Eulàlia Reguant ha denunciat que "qui ha abdicat de les seves funcions ha estat el govern de la Generalitat, situant-se en l'immobilisme" després de les eleccions del 21-D.

Reguant ha demanat a Elsa Artadi, número dos de JxCat a les eleccions municipals, que exigeixi "un rectificació al president Torra, per Barcelona i per les seves veïnes". La regidora, a més, ha enviat un altre missatge clar: "Barcelona no ha abdicat mai en la seva història, resistint fins a les últimes conseqüències en el setge de 1714, defensant els drets laborals, amb la vaga de la Candenca; omplint places i carrers al 15-M; sortint cada matí a aturar els desnonaments de les seves veïnes, o votant, amb mig milió de vots, l'1-O malgrat la brutalitat policial"; ha afegit Reguant.

L'encara regidora de la CUP Capgirem Barcelona -que també ha enviat "una salutació fraternal" als gironins i les gironines- ha afegit que Barcelona "diumenge no abdicarà i omplirà les urnes amb la papereta de la formació anticapitalista. Un gest que Reguant espera que també facin els i les ciutadanes de Girona perquè, ha assegurat, "és moment que el canvi s'estengui arreu".
Arxivat a