Els Mossos descarten violència masclista en l'homicidi d'una menor a Barcelona

Els agents que es van dirigir a l'establiment van observar sang i van trobar la víctima amb una ferida profunda al coll

Dispositiu policial en el local on es va produir l'homicidi.
Dispositiu policial en el local on es va produir l'homicidi. | Europa Press
NacióDigital
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:05h
Els Mossos d'Esquadra descarten, com a hipòtesi en l'inici de la investigació, que l'homicidi d'una jove de 17 anys aquest dimarts a la tarda en un establiment del barri de Sant Antoni de Barcelona sigui un cas de violència masclista. La policia catalana va arrestar el mateix dimarts a la tarda un home per la seva presumpta relació amb la mort de la jove, després que la Guàrdia Urbana el localitzés i identifiqués "molt a prop del lloc dels fets".

Segons els investigadors, el detingut pel crim i la víctima no tenien cap relació, i el xicot de la noia no estaria implicat. Per això, de moment no s'investiga el crim com un acte de violència de gènere, tot i que cal aclarir els motius exactes de l'homicidi.

Fonts coneixedores del cas han informat a Europa Press que la Urbana va localitzar el sospitós, responsable del bar, al carrer Hospital del barri del Raval tacat de sang, poc després que els Mossos trobessin el cadàver de la menor cap a les 15.40 hores a l'establiment de l'avinguda Mistral número 69.

Segons les mateixes fonts, la parella de la jove va trucar al 112 i va explicar que havia discutit amb ella al carrer i que un altre home la va agafar i la va retenir dins del bar, d'on l'individu va sortir corrent després. L'amo del bar va dir-li a la noia que entrés al local per calmar-se i, no se sap perquè, l'hauria apunyalat mortalment al cap d'una estona. El xicot va ser qui va sentir els crits de la víctima i va descobrir el cos de la noia ja agonitzant, segons alguns mitjans.

Els agents que es van dirigir a l'establiment van observar sang i van trobar la menor amb una ferida profunda al coll i, poc després, van arrestar el sospitós de l'homicidi amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, que actualment miren de determinar quina relació té el responsable del bar amb la víctima.
Arxivat a