Garicano defensa el vot a Valls per «netejar el xapapote nacionalista»

Marghrete Vestager, candidata liberal a presidir la Comissió Europea, crida a participar a les eleccions de diumenge per defensar "l'estat de dret"

Manuel Valls, Marghrete Vestager i Luis Garicano.
Manuel Valls, Marghrete Vestager i Luis Garicano. | ACN
21 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:23h
Luis Garicano, el cap de llista de Ciutadans al Parlament Europeu, ha defensat aquest dimarts el vot a Manuel Valls, el candidat de Barcelona pel Canvi-Cs a les municipals de Barcelona, per "netejar el xapapote nacionalista" que segons ell hi ha a Catalunya. L'economista ha fet aquestes declaracions en un acte a Montjuïc aquest dimarts, en què Garicano ha participat junt amb Valls i amb Marghrete Vestager, comissària europea de la Competitivitat i candidata del grup liberal a presidir la Comissió Europea. 

Vestager ha instat els ciutadans a participar a les eleccions d'aquest diumenge al Parlament Europeu per defensar la igualtat i l'estat de dret, que creu que "està amenaçat" per l'enfortiment de les formacions d'extrema dreta. Molt més prudent que Garicano sobre la situació a Catalunya, tot i que ha reconegut que no coneix "suficientment" la situació política a Catalunya, ha defensat el diàleg i ha afirmat que "Ciutadans és part de la solució".