Miquel Valls, «a disposició» de la candidatura de l'ANC per a una transició «ordenada» a la Cambra

La candidatura Eines de País va obtenir 31 de les 40 cadires que es podien votar al Ple de la corporació

El president sortint de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls (dreta) i el responsable d'infraestructures, Cristian Bardají (esquerra)
El president sortint de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls (dreta) i el responsable d'infraestructures, Cristian Bardají (esquerra) | Europa Press
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:29h
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona en funcions, Miquel Valls, s'ha posat "a disposició plena" de la candidatura liderada per l'ANC per a poder fer una "transició ordenada i tranquil·la" de les funcions. Segons ha explicat aquest dimarts, Valls s'ha compromès a reunir-se amb els seus membres perquè coneguin la corporació i els seus mecanismes de funcionament abans de la constitució dels nous òrgans de govern, que es produirà a finals de juny i principis de juliol. 

El passat 13 de maig, la llista independentista Eines de País va ser la candidatura guanyadora a les eleccions de la Cambra de Comerç. Aquell mateix dia, ha explicat Valls, el president va trucar personalment a la representant Mònica Roca per felicitar-la per la victòria i posar-se a la seva disposició. Durant tot el juny, segons van acordar, es reuniran per per possible el procés de transició de manera efectiva. La candidatura Eines de País va obtenir 31 de les 40 cadires que es podien votar al Ple de la corporació, convertint-se així en la que més vots va obtenir.
Arxivat a