Bou proposa un «pla Broadway» per revitalitzar el Paral·lel

El candidat del PP reclama que s'acabin les "traves" per incrementar el nombre de terrasses al carrer

Josep Bou aquest dimarts a la seu de l'agència Efe.
Josep Bou aquest dimarts a la seu de l'agència Efe. | ACN
21 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:09h
El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, ha proposat un "Pla Broadway" per revitalitzar l'avinguda del Paral·lel de Barcelona, que ha explicat que es basaria en una taula público-privada per plantejar idees per incentivar els teatres i la música en viu, així com en l’eliminació de “traves” per augmentar les terrasses dels establiments al carrer.
Bou ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa que ha donat aquest dimarts a la seu de l'agència Efe a Barcelona, en un acte més de la seva campanya de les municipals de Barcelona. La revifalla del Paral·lel és una d eles propostes de Bou en aquestes eleccions.

Josep Bou ha demanat un debat cara a cara a l’actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que opta a la reelecció, ja que considera que el Partit Popular és l'única oposició “clara” a l'actual equip de govern. Bou ha llençat aquesta proposta en contraposició al possible debat entre Colau i el candidat d’ERC, Ernest Maragall, i ha assegurat que un intercanvi així "no serà interessant" perquè els dos són d’esquerres i "un donarà les culpes a l’Ajuntament i l’altra a la Generalitat".