Laura Borràs documenta l'excepcionalitat al Congrés

La número dos de JxCat a Madrid ha estat l'encarregada de gravar i difondre els vídeos de Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez després de recollir les actes com a diputats

Jordi Sànchez i Laura Borràs, aquest dilluns al Congrés dels Diputats
Jordi Sànchez i Laura Borràs, aquest dilluns al Congrés dels Diputats | Junts per Catalunya
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:23h

El trasllat efímer dels presos electes al Congrés dels Diputats i al Senat per recollir les actes que els acrediten com a representants a les dues cambres és, des d'aquest matí, una de les imatges més icòniques de la legislatura que tot just arrenca a Madrid. "Una imatge que tenim al cor i a la retina", ha assegurat Elsa Artadi, número dos de Quim Forn en la candidatura de Junts per Catalunya (JxCat) a Barcelona. Artadi ha pogut seguir pràcticament en directe l'arribada de Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull al Congrés gràcies als vídeos que la candidatura ha fet des del Congrés.

Qui ha estat l'encarregada de gravar-los? Laura Borràs, exconsellera de Cultura i ara número dos de JxCat a Madrid. Amb el seu telèfon -un iPhone-, Borràs ha documentat els passos de Rull, Turull i Sànchez a la cambra baixa, amb fortes mesures de seguretat i una expectació mediàtica inusual per un acte de recollida d'actes. Els vídeos de l'exconsellera també han servit per nodrir els perfils oficials de les xarxes de JxCat, on s'han difós missatges dels caps de cartell per Barcelona, Tarragona i Lleida. Cap dels tres vol renunciar a ser diputat i aspiren a no ser suspesos per la mesa, l'òrgan encarregat de decidir sobre el seu futur en les properes setmanes.
 
Arxivat a