Colau demana un cara a cara amb Maragall

L'alcaldessa de Barcelona considera que "ara és el moment" de debatre amb el candidat republicà després de reduir la disputa de reduir el 26-M a un duel amb Maragall

Ada Colau, aquest divendres al vespre a l'acte 'Barcelona ciutat de drets
Ada Colau, aquest divendres al vespre a l'acte 'Barcelona ciutat de drets | ACN
NacióDigital
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:25h
L'alcaldessa de Barcelona i candidata de Barcelona en Comú el 26-M, Ada Colau, ha proposat a través de Twitter un cara a cara amb el candidat d'ERC a l'alcaldia, Ernest Maragall. "Ara que totes les enquestes confirmen que només dues opcions podem guanyar el proper 26-M. és el moment de fer aquest debat", ha dit Colau a través del seu compte de Twitter.

Colau ha llançat la proposta després que aquest diumenge reduís el 26-M a un duel amb Maragall. "La vella política o la gent comuna i valenta", va sintetitzar l'alcaldessa en un acte polític al Carmel.

Les darreres enquestes electorals dibuixen un frec a frec entre Barcelona en Comú i ERC quan la campanya entra en la seca recta final. El sondeig publicat pel diari El País dona onze regidors a Maragall i 9 o 10 a Colau. L'enquesta de El Periódico en dona 10 a ERC i 9 o 10 a Barcelona en Comú, igual que el sondeig de El Mundo.

 
Arxivat a