Puigdemont avala les crítiques d'Artadi a Maragall per l'«aïllament» a l'exili

El cap de llista de JxCat a Europa destaca que amb Alfred Bosch, titular d'Exteriors que va agafar el relleu del candidat d'ERC a Barcelona, la conselleria fa "molt bona feina"

Carles Puigdemont, aquest dilluns a Brussel·les
Carles Puigdemont, aquest dilluns a Brussel·les | ACN
NacióDigital
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:12h
El cap de llista de Lliures per Europa, Carles Puigdemont, assegura que la candidata per Barcelona Elsa Artadi és "de les persones més rigoroses" que coneix i "mai parla debades". Aquesta ha estat la resposta de Puigdemont en ser preguntat des de Brussel·les per les paraules d'Artadi aquest dilluns al matí acusant Ernest Maragall d'intentar "aïllar" l'expresident des de la conselleria d'Acció Exterior.

"Sempre he donat suport a l'acció exterior de la Generalitat, al marge de les actituds encertades o desencertades d'alguns dels seus responsables, que no és el cas del conseller Bosch", ha afegit després de destacar la "molt bona feina" que fa la conselleria amb l'actual titular d'Exteriors al capdavant.

Encara sobre les paraules d'Artadi, Puigdemont ha assegurat: "Crec que no ha acusat a ningú, ha constatat un fet que la gent pot comprovar durant un any i mig però insisteixo que tinc una relació excel·lent amb el conseller Bosch".

Amb tot, preguntat pels periodistes per quantes vegades se li va impedir fer un acte a la delegació del Govern davant la UE durant el temps que Maragall era conseller d'Exteriors, Puigdemont ha evitat concretar. "No he tingut temps d'analitzar amb detall (el que ha dit la candidata de JxCat a Barcelona) però segurament hi ha poques persones en la política catalana que tinguin el rigor que té l'Elsa Artadi", ha conclòs.
 
Arxivat a