VÍDEO La irrupció d'un activista sense sostre al debat d'habitatge a Barcelona

Lagarder Danciu ha intentat intervenir, sense èxit, en la trobada de candidats d'aquest dilluns per retreure als partits la seva política social i d'habitatge

Lagarder, després d'irrompre al debat
Lagarder, després d'irrompre al debat | Bernat Cedó
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:06h
El debat d'habitatge entre els candidats a l'Ajuntament de Barcelona d'aquest dilluns ha comptat amb un convidat inesperat. L'activista sense sostre Lagarder Danciu ha irromput al Casal del Pou de la Figuera mentre Ernest Maragall tenia el micròfon a la mà. Un vídeo enregistrat pel número dos de la CUP a les municipals ha captat les reaccions de tots els candidats.
 
Lagarder ha entrat a l'espai a crits, demanant que el deixessin parlar i retraient als partits i a l'Ajuntament les seves polítiques socials i en matèria d'habitatge. Ha aconseguit avançar fins a pocs metres dels candidats però de seguida els escortes de la Guàrdia Urbana presents a la sala l'han retingut i l'han fet fora. Enmig del forcejament s'ha pogut veure com l'activista tenia el llavi partit però fonts municipals asseguren que s'hauria fet la ferida abans d'entrar al casal.
Arxivat a