El cordó umbilical (i tecnològic) entre Waterloo i Soto del Real

JxCat uneix Puigdemont i els presos en els actes més importants de campanya i assaja connexions en directe a través del mòbil dels candidats municipals

Carles Puigdemont i els presos, aquest diumenge al míting de Junts per Catalunya
Carles Puigdemont i els presos, aquest diumenge al míting de Junts per Catalunya | Junts per Catalunya
19 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:17h

El vestíbul del Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès s'omple a mida que s'acosten les dotze del matí. El sol brilla i el trajecte cap allà, si es fa per la carretera tradicional en lloc dels Túnels de Vallvidrera, regala una vista privilegiada sobre Barcelona. Sant Cugat és un feu de Junts per Catalunya (JxCat), i per això ha estat triat com a escenari per al míting central de campanya. Les cadires estan disposades al llarg del vestíbul i a mà esquerra, just on hi ha les portes d'entrada al teatre, una desena de tècnics s'encarreguen que no falli res. Hi ha ordinadors, cables i tot tipus de cables, connectors i pantalles. Tot disposat perquè el cordó umbilical entre Waterloo i Soto del Real funcioni.

Quan es dona l'ordre, apareixen en pantalla Josep Rull, Jordi Turull i Quim Forn. Alguns d'ells han vist les seves famílies durant la jornada matinal al centre penitenciari madrileny. El pres que de JxCat que falta, Jordi Sànchez, es troba en aquell precís instant d'acompanyat del seu entorn més pròxim. Rull, sempre el més explícit dels encausats a l'hora de mostrar els sentiments en públic, revela que s'acaba de "menjar a petons" els seus fills. "Vosaltres, els que esteu en llibertat, mengeu-vos els vostres fills a petons", recomana l'exconseller de Territori. Després d'una tanda breu de discursos, amb espai perquè Forn faci una píndola barcelonina en el míting central, apareix a la seva dreta Carles Puigdemont, en connexió des de Waterloo.
 
Arxivat a