L'Automobile Barcelona tanca amb rècord de visites i vendes

El saló arriba als 800.000 visitants i aconsegueix un 10% més de vendes que en l'edició de l'any anterior

Una imatge del saló d'enguany
Una imatge del saló d'enguany | ACN
NacióDigital
19 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:27h
L'Automobile Barcelona tanca portes aquest diumenge i ho fa amb rècord de visites i vendes. Segons els organitzadors, el certament ha acollit 800.000 persones i ha registrat un 10% més de vendes que en l'edició de l'any anterior. "És el saló més visitat a Europa i amb un ADN molt barceloní", ha volgut subratllar el president de l'Automobile, Enrique Lacalle, que ha qualificat d'"històrica" l'edició d'enguany.

El president ha posat l'èmfasi en l'increment de les marques –amb un total de 45, el que significa un 50% més que l'any passat- i l'exposició celebrada amb motiu del centenari de la fira. Lacalle també ha assenyalat l'interès pel saló que han demostrat els joves, cosa que el fa ser optimista de cara al futur. 

El saló a estat durant nou dies un gran aparador internacional on les principals firmes han presentat les seves novetats amb fins a un total de 42 primícies. El certament també ha acollit les principals novetats tecnològiques en el sector de l'automoció.

D'aquesta edició també destaca la mostra celebrada amb motiu del centenari de la fira on s'han pogut veure 26 vehicles del darrer segle, des d'un Ford T, emblema de producció en cadena, a un Rolls Royce Silver Ghost passant per l'Aston Martin DB5 de James Bond.
 
Arxivat a