VÍDEOS El televot salva Miki de quedar últim a Eurovisió

Al voltant de 800 persones han seguit en directe el Festival des del Teatre Principal i el Parc Audiovisual

Bandera de suport a Miki a Eurovisió.
Bandera de suport a Miki a Eurovisió. | Anna Mira
19 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:25h

El televot ha salvat a Miqui de quedar últim. Amb 53 punts, el vot popular, ha fet remuntar l'actuació del terrassenc Miki a la 22a posició i finalment ha aconseguit 60 punts. Els assistents al Teatre Principal han viscut el Festival com una muntanya russa d'emocions. 

"La Venda" s’ha fet esperar però ha estat el moment quan el Teatre Principal de Terrassa s’ha posat dempeus i ha embogit amb l’actuació del terrassenc Miki. Famílies senceres, grups d’amics de totes les edats no s’han volgut perdre l’oportunitat de seguir el Festival d’Eurovisió des de les pantalles gegants que l’ajuntament ha habilitat al Parc Audiovisual i al Teatre Principal de la ciutat. Unes 800 persones han viscut el Festival com una festa.

Totes les actuacions s’han viscut amb alegria però el moment de més eufòria ha arribat al final, amb l’actuació del terrassenc Miki que ha fet vibrar el teatre. El públic, molt entregat, s’ha posat dempeus i ha embogit amb "La Venda".
 

Les actuacions de Noruega, Suïssa o d’Itàlia ha estat de les més aplaudides pels assistents. Un altre dels moments més aplaudits ha estat amb l’actuació de Madonna. Però algunes perosnes han marxat i el públic ha cridat "tongo, tongo" quan Miki gairebé no ha rebut cap puntuació de la resta de països. 
 

Fans de Miki, d’OT i d’Eurovisió

Entre les persones que no s'han volgu perdre l'ocasió de veure la gala a Terrassa hi ha els avis del cantant Miki Nuñez. Asseguts a la primera fila de la sala del Parc Audiovisual han dit que estaven molt orgullosos del seu nét i que "independentment del resultat li desitjaven una molt bona actuació". Tot i així l'àvia li ha posat espelmes a tots els sants per desitjar-li sort". Bona part de la família ha viatjat a Tel Aviv per acompanyar el terrassenc.

 



També al Parc Audiovisual hi havia unes membres del grup de fans de Miki, unes noies d'uns dinou anys que han vingut des de Tarragona i Sabadell. Amb banderes i la cara pintada han descrit el cantant com "un noi que té un cor enorme, és bondat pura", ha dit una d'elles.

Famílies senceres i colles d'amics han decidit anar al Teatre Principal "per fer un pla diferent". Així ho ha dit la Margarita, que ha vingut amb un grup d'amics i ha confessat que mai ha vist "Operación Triunfo" però que "és més divertit fer pinya i veure el festival aquí que a casa".

Les que sí que són fans d'OT són un grup de tres amigues que han vingut acompanyades dels seus fills i néts. Han explicat que han aconseguit seure a la primera fila del Teatre Principal perquè han fet cua des de les sis de la tarda. Fins i tot una d'elles ha confessat que si el Miki guanyava, es tatuaria "La Venda" al braç.