Iceta: «Amb el veto a la meva persona no ens aturaran»

El líder del PSC ha assegurat que el projecte socialista "no va d'una persona sinó d'unes idees"

Miquel Iceta a l'acte central del PSC Terrassa.
Miquel Iceta a l'acte central del PSC Terrassa. | Anna Mira
18 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:01h
Miquel Iceta s'ha presentat a Terrassa amb una xapa a la solapa de l'americana amb els noms de Meritxell Batet, futura presidenta del Congrés dels Diputats, i Manuel Cruz, futur president del Senat. "No en volien un, doncs ara en tenen dos", ha expressat Iceta qui ha lamentat que "el sectarisme dels independentistes i l'abstenció de la dreta hagi vetat la meva persona". Ho ha dit al Centre Socioesportiu del barri de La Cogullada de Terrassa on els socialistes terrassencs han celebrat aquest dissabte al migdia el seu acte central de campanya amb un dinar popular.

Per Iceta el socialisme va més enllà i ha confessat que "amb el veto a la meva persona no ens aturaran". "El nostre projecte és una persona ni una cadira sinó unes idees", ha afegit el lider socialista. El primer secretari del Partit socialista també ha remarcat la figura de Cruz. "Volíem un president del Senat catalanista, socialista, federalista i dialogant i el tindrem", ha indicat.

Per la seva banda l'alcalde de Terrassa i cap de llista per les eleccions municipals, Alfredo 
Vega, s'ha sumat a les crítiques del veto d'Iceta. Vega ho ha qualificat de "pervertir l'esperit de la llei". "No es pot utilitzar una majoria per bloquejar la majoria del Senat", ha insistit Vega.