L'aparició de Forn insufla moral de remuntada a JxCat

El candidat està "convençut" que pot ser alcalde de Barcelona després del 26-M i Artadi insisteix que la llista es troba en projecció ascendent quan queden nous dies per a les eleccions

Retrobament entre Carles Puigdemont i Quim Forn a la seu de JxCat
Retrobament entre Carles Puigdemont i Quim Forn a la seu de JxCat | Junts per Catalunya
17 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:56h
"Estem en efecte remuntada", assegura Elsa Artadi aquest divendres al matí, durant el retrobament telemàtic entre Carles Puigdemont i Quim Forn després de 560 dies sense veure's. L'excepcionalitat i la repressió fan que els candidats de Junts per Catalunya (JxCat) a Barcelona i a Europa s'hagin de veure a través d'una pantalla, amb un esforç tècnic al qual l'equip de campanya comença a estar acostumat. Des dels comicis del 21-D, amb una victòria a l'últim minut davant d'ERC, JxCat fia bona part de l'argumentari de campanya en la possibilitat de la remuntada i de capgirar les enquestes. En les últimes eleccions, les espanyoles, no va funcionar. Però ara la carta Puigdemont -i també la de Forn- exerceixen com a eines per captar amb més eficàcia els indecisos.

L'alcaldable ho té clar: s'ha de passar el "rasclet" per aconseguir la victòria el 26-M. El somni de la candidatura, verbalitzat per una Artadi especialment emocionada, és anar el 15 de juny a rebre Forn a l'Estació de Sants per tal que participi al ple de constitució de l'Ajuntament de Barcelona, preferiblement -així ho espera JxCat- com a candidat a l'alcaldia. "Són quaranta minuts caminant", assegura la seva número dos. Laura Masvidal, la dona de Forn, s'ho mira des de primera fila. "Estic convençut que puc ser alcalde", assenyala l'exconseller d'Interior, a qui Puigdemont agraeix la feina feta al Departament quan va afrontar els atemptats del 17-A a Barcelona i a Cambrils.
 
Arxivat a