Colau considera gens afortunada la «baralla» entre JxCat i ERC per la regulació dels lloguers

La candidata dels comuns afirma que les divergències entre els socis del govern català confirmen que "a l'hora de fer polítiques d'esquerres, la dreta normalment no s'hi sol posar bé".

Ada Colau, aquest divendres al migdia a la seu de Barcelona en Comú
Ada Colau, aquest divendres al migdia a la seu de Barcelona en Comú | ACN
17 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:38h
Ada Colau ha afirmat aquest divendres al migdia que la "baralla" entre ERC i JxCat pel decret de regulació dels lloguers "no és afortunada en plena campanya" i confirma que a l'hora de fer polítiques d'esquerres "la dreta normalment no s'hi sol posar bé". En aquest sentit, la cap de llista de Barcelona en Comú ha afirmat que "tant de bo ERC es decideixi a participar a un govern d'esquerres i progressista a la capital catalana" i ha afegit que "tant de bo els republicans descartin traslladar l'executiu que té, amb la dreta, a la Generalitat, perquè, efectivament, es veu que l'antiga Convergència, avui JxCat, ha dit que no està a favor de regular els lloguers".

La líder dels comuns ha assegurat que "porten molts anys lluitant per la regulació dels lloguers per posar límit als preus abusius" i ha afirmat que l'esquerra alternativa, "més que ningú, vol una solució sobre la taula". En aquest sentit, ha demanat que un cop acabi la campanya de les eleccions municipals tots els partits treballin junts per "aconseguir aquesta regulació el més ràpid possible".

Colau ha destacat que hi ha una proposta per regular els lloguers preparada per ser aprovada al Congrés, que ha apuntat que és qui té les competències. En aquest sentit, ha indicat que hi ha juristes que veuen "poc recorregut" al decret de la Generalitat i ha demanat "rigor" al govern català.



 
Arxivat a