Maragall carrega contra el projecte «unipersonal» de Colau

Els republicans reivindiquen la seva "solvència" i insten a triar entre "el govern de les excuses o el govern de les solucions"

Ernest Maragall, en un acte al barri del Guinardó
Ernest Maragall, en un acte al barri del Guinardó | Marc Puig
16 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:20h
O Colau o Maragall. És el duel al qual els republicans redueixen les eleccions municipals a Barcelona. Aquest dijous, des d'un acte al barri del Guinardó, ERC ha pujat un grau més la crítica contra els comuns acusant-los de tenir un projecte "unipersonal" que pivota en la figura d'Ada Colau. De fet, Maragall ha ironitzat amb un eventual canvi de nom del partit per passar a dir-se "Colau en Comú". 

L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha reivindicat la "solvència" del seu equip davant un govern que durant quatre anys ha navegat entre "l'ambigüitat i l'equidistància" mentre s'oblidava de "governar". A aquesta crítica s'hi ha sumat la número dos de la candidatura, Elisenda Alamany, que ha afegit que la ciutat necessita un govern "fort" i no un govern que "es desfà i s'engruna". Tot un dard a la llista de Colau, que va patir dues baixes sobtades a pocs dies de l'arrencada de la campanya que se sumaven a una renovació important de la candidatura respecte a la del 2015. 

"Això va dels que es queixen i s'espolsen responsabilitats, o dels que s'arromanguen i parlen amb qui calgui per aportar solucions. O el govern de les excuses, o el govern de les solucions", ha resumit Alamany. La dirigent ha reivindicat el decret de regulació dels preus dels lloguers que serà aprovat pel Govern el dimarts de la setmana que ve. 

Transformar el parc dels Tres Turons

Pel que fa a les propostes pel districte d'Horta Guinardó, els republicans s'han compromès a culminar la transfomració del parc dels Trens Turons en un parc públic, així com resoldre els problemes de transport i de desnivell que pateix aquesta zona de la ciutat. En paral·lel, aposten per substituir paviment per zones verdes i per transformar el Palau d'Alfarràs, al laberint d'Horta, en la seu de l'Institut de Patrimoni i Paisatge Urbà. 







 
Arxivat a