Forn, en directe per primer cop des de Soto del Real: «No és el moment de la unilateralitat»

L'alcaldable de JxCat, en una entrevista a "El Nacional", assegura que ERC haurà de triar entre ells i Ada Colau per formar govern a la capital catalana

Joaquim Forn, entrevistat des de Soto del Real
Joaquim Forn, entrevistat des de Soto del Real | El Nacional
NacióDigital
15 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:50h
Joaquim Forn, candidat de Junts per Catalunya (JxCat) a l'alcaldia de Barcelona, ha ofert una entrevista en directe per primera vegada des de la presó des que està privat de llibertat, fa exactament 559 dies. Forn ha assegurat que "ara no és el moment de la unilateralitat", en referència a l'estratègia a seguir des de l'independentisme després de les eleccions espanyoles del 28-A. Jordi Sànchez, en una entrevista a NacióDigital el 26 d'abril, va emetre un posicionament molt similar.

Segons l'exconseller d'Interior, la unilateralitat "sempre hi serà", però ha volgut subratllar que en aquests moments no hi ha una "majoria al Parlament" per aplicar-la. En aquest sentit, ha citat el referèndum acordat com a objectiu prioritari.

En clau municipal, Forn -que fins ara no havia participat directament en campanya pel veto de la Junta Electoral Central (JEC) a la roda de premsa de divendres passat- ha assegurat que ERC haurà de decidir si governa amb Ada Colau o bé amb JxCat. "Hauran de dir què prefereixen", ha assenyalat, al mateix temps que ha ressaltat que els delictes han crescut un 28% durant el mandat de l'actual alcaldessa.
Arxivat a