La CUP alerta que «quan l'esquerra falla l'extrema dreta es frega les mans»

El número dos de la candidatura anticapitalista Jordi Magrinyà ha encartellat la Plaça Artós de Sarrià i ha afirmat que "el moviment antifeixista és imprescindible"

El número dos de la CUP Capgirem Barcelona Jordi Magrinyà, aquest dimarts al vespre a la Plaça Artós de Sarrià.
El número dos de la CUP Capgirem Barcelona Jordi Magrinyà, aquest dimarts al vespre a la Plaça Artós de Sarrià. | Alan Ruiz Terol / ACN
NacióDigital
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:27h
La CUP Capgirem Barcelona ha encartellat aquest dimarts al vespre la Plaça Artós de Sarrià, punt de trobada habitual de les manifestacions d'extrema dreta. A l'acte hi han participat Anna Saliente i Jordi Magrinyà, números u i dos de la candidatura a les eleccions municipals del 26-M. La formació anticapitalista, que ha estat acompanyada per Arran, també ha penjat un cartell amb el lema "A la vila de Sarrià ens atrevim contra el feixisme".

"Quan l'esquerra falla, l'extrema dreta es frega les mans", ha alertat Magrinyà. El número dos de la CUP als comicis ha assegurat que "el moviment antifeixista és imprescindible" i ha afirmat que "cal continuar sense cedir ni un centímetre". En aquest sentit, el candidat ha assegurat que la formació sap "com es frena el feixisme: des del carrer, però també amb fermesa des de les institucions". La portaveu nacional d'Arran, Adriana Roca, per part seva, ha carregat contra l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, segons ella, per "no fer res per aturar el feixisme".

També ha intervingut a l'acte el número sis de la llista de la CUP Capgirem Barcelona, Leo Bejarano que ha afirmat que "l'esquerra de veritat no es posa de perfil davant l'embat del feixisme". El candidat de l'esquerra independentista ha denunciat que com a persona LGTBI, l'extrema dreta "van a per ell" i ha assegurat que "no vol tornar a l'armari", ni tornar al món "en blanc i negre". Bejarano ha proclamat que vol viure "en una ciutat on sentir-se lliure".
 
Arxivat a